CHP’nin ekonomi heyeti yarın Eskişehir’de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin milletvekillerinden oluşan 'Ekonomi masası' heyeti, yarın Eskişehir’e geliyor.

CHP’nin ekonomi heyeti yarın Eskişehir’de
18 Eylül 2018 Salı 12:43

CHP, ekonomik sorunları gündemde tutmak ve çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşmak için parti bünyesinde “Ekonomi Masasıoluşturdu.  Genel Merkezin oluşturduğu program kapsamında İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ve Mehmet Ali Çelebi ile Burdur Milletvekili Mehmet Göker yarın Eskişehir’de olacak. Heyet, Eskişehir’de çeşitli temaslarda bulunarak, ekonomideki sorunların ve çözüm önerilerini anlatacak.

Heyet ilk olarak 10:00’da Eskişehir Sanayi Odası’nı, 11:30’da Eskişehir Ticaret Borsasını, 14:00’te ise Eskişehir Ticaret Odası’nı ziyaret edecek.

Saat 16:00’da ise Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde sendikalar,meslek odaları, muhtarlar mahalle temsilcileri ve partililer ile biraraya gelinecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.