CHP’nin aday adayı, mahalleliyle başkanları buluşturdu

CHP Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Himmet Çelik, Osmangazi Mahallesi sakinleri ve Ertuğrulgazi Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri ile Raif Özgür Parkı’nda bulunan Şans Kafe’de bir araya geldi.

CHP’nin aday adayı, mahalleliyle başkanları buluşturdu
03 Aralık 2018 Pazartesi 12:55

Etkinliğe Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar da katıldı. 

-Sonsuz destek-

Çelik, etkinlikte yaptığı konuşmasında,  yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak, “Yaklaşan yerel seçimler öncesi fikir alışverişinde bulunmak istedik. Bundan sonraki süreçte hayata geçirecekleri projeler için belediyelerimize sonsuz desteklerimizi sunuyoruz. 31 Mart gecesi Büyükşehir Belediye Meclisi çoğunluğunu alarak Eskişehir’i daha güzel yerlere taşıyacağız” dedi.

-Eskişehirlilerin güvencesidir-

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ise, 31 Mart belediye seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek, salonda bulunanlardan destek istedi.  ‘Bugüne kadar Eskişehir’de yaşamaktan memnunsanız bize destek olmaya devam edin” diyen Kurt, “  Türkiye’nin sosyal demokrat belediyelikte öncüsü, lideri Büyükşehir Belediye Başkanımız. Onun bu görevde kalması demek Eskişehir halkının hepsi için ayrı bir güvence demek. İlçe belediyeleri olarak bizde hem Tepebaşı hem de Odunpazarı onun çizdiği çizgide en iyisini yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 

-5 yılda çok fazla iş yaptık-

Kurt, Odunpazarı Belediyesi olarak 5 yıl içerisinde kendilerinden önceki AKP’li başkanın  10 yılda yaptığı işten daha çok iş yaptıklarını belirterek “Bunu kendi mahallenizde hissedersiniz, komşu mahallerde hissedersiniz. Eskişehir’in tamamında hissedersiniz. Biz bunları daha da büyüterek sürdürmek istiyoruz. Halkçı belediyeciliğin, sosyal belediyeciliğin en önemli örneklerini veriyoruz.  Vermeye de devam edeceğiz” dedi.

-Garabet içinde yarışıyoruz-

Türkiye’deki seçim sistemini de eleştiren Kurt, “2014 seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan adayımız 238 bin oy aldı. 15 tane meclis üyesi çıkardı. AKP’nin belediye başkan adayı 204 bin oy aldı, 30 tane meclis üyesi çıkardı. Böyle bir garabet içerisinde yarışıyoruz. O nedenle İnönü’deki, Sarıcakaya’daki, Seyitgazi’deki akrabalarınıza, eşinize, dostunuza diyeceksiniz ki; orada da CHP’li belediyeler kazansın. Eğer biz bu dönem Büyükşehir Belediye Meclisi’nde çoğunlukta olsaydık Odunpazarı Belediyesi’nin güneş enerji sistemi ret edilmeyecekti” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.