CHP’liler Emek’te esnafı ziyaret etti

CHP Eskişehir milletvekili adayları ve partililer Emek Mahallesinde vatandaşlarlar buluştu.

CHP’liler Emek’te esnafı ziyaret etti
29 Mayıs 2018 Salı 08:56

CHP Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel ve CHP Milletvekili Adayları Engin Çakmak, Jale Nur Süllü, Metin Tomsuk ve Sibel Yeşildal Emek Mahallesi Ertaş Caddesi’ni ziyaret ederek esnafla bir araya geldi.

Tek tek esnafları gezen heyet, “Hayırlı İşler” dileyerek, 24 Haziran seçimleri için CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve Milletvekili Adayları için destek istedi. Mahalleliler tarafından son derece olumlu karşılanan heyet, esnafın dertlerini dinleyerek; bu seçimin çok kritik olduğunu, ülkenin ekonomisinin çok kötü durumda olduğunu ve esnafın bunu en iyi bilecek kişiler olduğunu, iyi düşünüp tercihlerini geleceğimizi düşünerek yapmaları gerektiğini vurguladılar.

CHP’lilerin ziyaretinden memnun kaldıklarını dile getiren mahallelilere, heyet güler yüzleri ve hoş sohbetleri için teşekkür etti

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.