CHP’Lİ SÜLLÜ, YEREL SEÇİMLER İÇİN İDDİALI KONUŞTU

“Gönül belediyeciliği yapacağız” diyen AK Parti’nin Büyükşehir Adayı Burhan Sakallı’ya, CHP Milletvekili Jale Nur Süllü, “Artık gönüllerde değilsiniz” diyerek yanıt verdi.

CHP’Lİ SÜLLÜ, YEREL SEÇİMLER İÇİN İDDİALI KONUŞTU
06 Ocak 2019 Pazar 16:28

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, partisinin Pazar toplantısında yaptığı konuşmada iktidara yüklenerek, yerel seçimler için iddialı konuştu. 

İktidarın çaresiz olduğunu savunan Süllü, “Çaresizlikleriyle ne yapacaklarını şaşırmışlar. Algı operasyonu yürütülmeye çalışılıyor. Çünkü artık deniz bitti. Denizin bittiği yerdeler. Ekonomiyi, adaleti bitirmelerinin yanında maalesef şehirleri de bitirdiler. Şehirlerde de vatandaşa söyleyecekleri bir şey yok. Ne diyorlar; ‘gönül belediyeciliği.’ Ama artık onlar gönüllerde değiller. Bunu çok net görüyorlar. Sarıldıkları şeyler yalanlar, algı operasyonları. Ama onları hiçbir şey kurtaramayacak. Bunlar belediye seçimleriyle geldiler, yine belediye seçimleriyle göndereceğiz” dedi.

BU ŞEHRE BORCUMUZ

Partililere birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Süllü, “ Bizim olan belediyelerimize önce sahip çıkacağız. Eskişehir’de bunları koruyup, kollayacağız. Bu şehrimize olan borcumuz. Önce beş belediyemizi koruyacağız, ardından belediye başkan adaylarımıza bu dönem destek vereceğiz. Onları da Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz arasına katacağız. Ondan sonra Eskişehir’in gelişiminin nasıl daha fazla olacağını bir bir birlikte izleyeceğiz. Bunu birlikte başarabiliriz. Nasıl bugüne kadar başardıysak, bundan sonra da birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.