CHP’Lİ SÜLLÜ: BU OYUNU KİMLER ÇEVİRDİ BİLİYORUZ

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Çifteler’de seçim sonrası yaşananları oyun olarak değerlendirerek “Bu oyunu kimlerin çevirdiğini biliyoruz” dedi.

CHP’Lİ SÜLLÜ: BU OYUNU KİMLER ÇEVİRDİ BİLİYORUZ
07 Nisan 2019 Pazar 14:09

Türkiye’nin pek çok yerinde çifte standart uygulandığını kaydeden Süllü, “Odunpazarı Belediyesinde oyların sayımına karar verildi. Aynı şekilde Çiftelerde de… Türkiye’nin pek çok yerinde çifte standart uygulanıyor demiştik. AKP’nin belediye başkan adaylarının itirazları kabul ediliyor. CHP’nin çok az farkla kaybettiği yerler değerlendirilmiyor dedik. Bunun için oyun oynandı.Biliyorlardı ki biz Odunpazarı’na itiraz edeceğiz. Biz YSK’ya itiraz ettik. Önce Odunpazarı YSK kararı geldi. Ardından bize tebliğ edilmeyen bir karar geldi. Çiftelerde de bu sayım yapılmadı. Bunu özellikle yaptılar.”YSK ikisini de durdurdu” denmesi için böyle bir oyun oynandı. Eskişehirliler bu oyuna gelmeyecektir. Yıllar geçse de Çifteler ’de yaşanan bu haksızlık, bu hukuksuzluk unutulmayacaktır. Bu oyunu kimlerin çevirdiğini biz biliyoruz. Kimlerin adliyeden telefon ettiğini, kimlerin YSK’ya başvuruda bulunduğunu biz biliyoruz. Yalnız şunu söylemek istiyorum. Pazartesi günü başkanlarımız mazbatalarını almadılar.Mazbatalarını alacaklar. Ama sakın kimse Çifteler’e mazbata vermeye kalkmasın. Hukuk mücadelemizi sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.