CHP’Lİ GÖK’TEN TERMİK SANTRAL TEPKİSİ

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Eskişehir’e kurulması planlanan termik santrale karşı çıkarak, “Kimse Eskişehir’in dokusunu bozmaya kalkmasın” dedi.

CHP’Lİ GÖK’TEN TERMİK SANTRAL TEPKİSİ
25 Aralık 2017 Pazartesi 11:03

CHP Ankara Milletvekili Gök, Eskişehir’in yoktan var edilmiş bir kent olduğunu belirterek, “Eskişehir bir bozkır kentinden Avrupa kenti haline gelmiş bir kent. Yoktan var edilmiş bir kent. Olmayan bir çaydan üzerinde gezinti yapılan, kafeleriyle müthiş bir kent dokusu yaratılmıştır. Eskişehir gerek çevre bilinciyle, gerekse de belediye başkanlarımızın başarılı çalışmalarıyla hem şehircilik anlamında, hem de üniversite gençliği ile sosyal ve kültürel çok zengin bir dokuyu içinde barındırıyor. Türkiye’nin mümtaz illerinden bir tanesi. Eskişehir’deki yaşam kalitesini bozan her türlü olay bu şehirde yaşayan herkesi etkiler. Bu nedenle çok dikkatli olunması gereken bir konu. Yoktan var edilmiş bir Eskişehir’i tahrip etmeye kimse kalkışmamalıdır. Biz Eskişehir’imizin doğal yapısı bozulmadan, tahrip edilmeden, tarihiyle, kültürüyle, havasıyla, suyuyla örnek bir olmasını bekliyoruz her zaman. Kimse Eskişehir’in dokusunu bozmaya kalkmasın” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.