CHP’li gençler düşünmeye davet etti

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, yeni yıl mesajı yayınladı. Demirbilek, yılın son gününde herkesi Türkiye için düşünmeye davet etti.

CHP’li gençler düşünmeye davet etti
31 Aralık 2016 Cumartesi 14:17

Demirbilek, 2015 yılının sonunda 2016 yılı için yapılan barış ve huzur temennilerinin gerçekleşmediğini belirterek, “Demek ki kuru kuru temenni ile yaşadığımız coğrafyaya barış gelmeyecek, anaların gözyaşı dinmeyecek, vatandaşlarımız refaha kavuşmayacak, ülkenin ekonomisi düzelmeyecek, bebeklerin açlıktan ölmesi nihayete ermeyecek, eğitimdeki önlemez gerilememiz durmayacak” dedi.
Bu yılın son gününde herkesi ülkemiz için yalnızca 1 saatlerini ayırarak neden bu halde olduğumuzu düşünmeye davet eden Demirbilek, “Neden ülkemiz 2002 yılında neredeyse sıfır şehit verirken 2016 yılında şehitsiz bir gün geçmedi. Neden yalnızca dünyanın geri kalmış ülkelerine has bir şekilde ülkemizin her köşesinde bombalar patlatıldı. Neden görevi istihbarat olan kurumlar siyasete soyundu. Neden ülkemiz istihbaratının başı, başbakan olma hevesi ile siyasete kendini kaptırıp, ülke sınırlarının yolgeçen olmasına karşı hiçbir önlem alamadı. Neden bu ülkedeki en adi kalkışmalardan biri olan Fettullahçı bir grup askerin kanlı darbe girişimine karşı koskoca cumhurbaşkanımız gelişmeleri MİT müsteşarından değil de eniştesinden öğrendi. Neredeyse 1 yıldır askeriye içinde darbe girişimine hazırlanan generaller neden tespit edilemedi ve ülkemizin itibarı yerle yeksan edildi. 2016 yılında kadına yönelik şiddetin ve cinayet haberlerinin yer almadığı bir gazete küpürü hatırlayanınız var mı? İktidarın pisliklerini ortaya döken başarılı gazeteciler neden cezaevine atıldı? Birçoğu daha suçunu dahi öğrenemeden aylardır cezaevinde cezalandırılmakta. İşte bu yılın sonunda yalnızca 1 saat bunları düşünelim” ifadelerini kullandı. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.