CHP’li Çakırözer TEMA gönüllüleriyle sahaya indi

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Tepebaşında yapılması planlanan kömürlü termik santralin zararlarını anlatmak için sahaya inen TEMA Vakfı gönüllülerini ziyaret ederek, TEMA gönüllüleri ile Eskişehirlilere termik santralin zararlarını anlattı. Çakırözer, “Gelin havamıza, suyumuza, verimli topraklarımıza hep birlikte sahip çıkalım. Geleceğimiz yok olmasın. Eskişehir’e termik santral istemiyoruz” dedi.

CHP’li Çakırözer TEMA gönüllüleriyle sahaya indi
19 Aralık 2017 Salı 14:39


Tepebaşı’na yapılması planlanan kömürlü termik santralin zararlarını halka anlatmak için sahaya inen TEMA Vakfı gönüllüleri Eskişehir’de belirli noktalarda açtıkları stantlar ile yurttaşlara termik santralin zararlarını anlatıyor. CHP’li Çakırözer ellerinde broşür ve afişlerle yurttaşları bilgilendiren TEMA gönüllülerini ziyaret ederek, stantlara uğrayan Eskişehirlilere termik santralin zararlarını anlattı.


GELECEĞİMİZE BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM


Termik santralin sadece Eskişehir’in değil, Türkiye’nin geleceğini tehdit edeceğini belirten Çakırözer, “Alpu Ovamızı yok etmeyin. Geleceğimizin tehlikeye atılmasını birlikte önleyelim” dedi. Stantta uğrayan yurttaşlara Alpu Ovası’nın Eskişehir’e sadece 35 km uzaklıkta olduğunu anlatan Çakırözer, “Eğer buraya bir termik santral kurulursa sadece verimli topraklarımız yok olmayacak, Eskişehir’imizi kapsayan bu alanda yaşayan tüm canlıların, hepimizin hayatları tehlikeye girecektir. Bizler kömürlü santral yerine yenilenebilir rüzgar, güneş enerjisi kullanılması taraftarıyız. Hep birlikte mücadele edersek geleceğimize sahip çıkabiliriz” dedi.


Ülkenin farklı şehirlerinden termik santralin zararlarını anlatmak için Eskişehir’e gelen TEMA gönüllülerine emekleri için teşekkür eden Çakırözer, “Sizlerin kıymetli çalışmaları bizler için çok önemli. Emekleriniz için hem kendim hem de Eskişehirimiz adına gönülden teşekkürler” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.