CHP’DE TURUNCU DEVRİM

CHP’de delege seçimleri devam ediyor. Hoşnudiye Mahallesi’ndeki seçimlerde meclis üyelerinin yoğunlukta olduğu beyaz liste ile kadın adayların çoğunlukta bulunduğu turuncu liste yarıştı. Seçimi turuncu liste kazandı.

CHP’DE TURUNCU DEVRİM
17 Eylül 2017 Pazar 14:27

Odunpazarı ve Tepebaşı bölgesinde devam eden delege seçimlerinde kimi mahallelerde mavi ve beyaz listeler yarışırken, kimi mahallelerde ise seçime tek liste ile gidiliyor.

Hoşnudiye Mahallesi’ndeki delege seçimlerinde ise bir farklılık oldu. Beyaz listesinin karşısına turuncu liste çıktı.  

CHP eski İl Başkanı ve Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Ersen Yeniceli’nin aday olduğu beyaz listede yine meclis üyelerinden Turgut Doğandor, Jale Nur Süllü ve Zeynep Çetin’in isimleri yer aldı.

Kadın adayların yoğunlukta olduğu turuncu listede ise Zeynep Çetin, Filiz Şide, Hakkı Er, Mehmet Zeki Düzgün, Mediha Kavak, Derya Bülbül, Nüket Yücesan, Buket Fatma Çevirgen, Lütfiye Bilge Bilgin, Hülya Gürek Vardan ve Şahika Özel yer aldı.  161 üyesi olan mahallede yaklaşık 60 kişi sandığa gitti. Beyaz listenin 19 ay aldığı seçimlerde, turuncu liste 41 oy aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.