CHP’de istifa depremi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyelerinden 9 kişi görevlerinden istifa etti. Yönetim düştü…

CHP’de istifa depremi!
01 Ağustos 2018 Çarşamba 09:36

Esgündem26.com: CHP İl Gençlik Kolları yönetim kurulunda yer alan Mert Eser, Ömer Tosun, Demet Aydöre, Selvinaz Durur, Hakan Uzun, Kubilay Şimşek, Selin Lerzan Öztürk, Hüseyin Yurtaydın ve Nihat Koca’nın istifalarını Genel Merkez’e sunduğu iddia edildi. İstifalar sonrası Berke Akyel başkanlığında CHP İl Gençlik Kolları yönetiminin düştüğü öne sürüldü.

Bundan sonraki süreçte il gençlik kolları başkanlığı için ya atama yapılacak ya da olağanüstü kongre ile başkan seçilecek.

14 Ocak 2018’de yapılan kongrede Berke Akyel 119 üyeden aldığı oy ile gençlik kolları başkanı seçilmişti.  Akyel’in yönetim kurulunda şu isimler yer alıyordu: Demet Aydöre, İhsan Çakmak, Sinem Deveci, Selvinaz Durur, Mert Eser, Sevda Eşitgen, Nihat Koca, Ömer Özsağlamlar, Selin Lerzan Öztürk, Alican Şengül, Kubilay Şimşek, Ömer Tosun, Ceren Ağurlu ve Hüseyin Yurtaydın yer alıyordu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.