CHP TEPEBAŞI’NDA KAZANAN ATİLAY DALGIÇ OLDU

CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç oldu.

CHP TEPEBAŞI’NDA KAZANAN ATİLAY DALGIÇ OLDU
26 Kasım 2017 Pazar 17:54

CHP Tepebaşı İlçe Kongresi, Yeşiltepe’deki Altınsaray Davet Salonu’nda yapıldı. Kongrede iki liste yarıştı. Mevcut Başkan Vural Yörük’ün aday olmadığı seçimlerde Yalçın Komşu ve Atilay Dalgıç’ın listeleri yarıştı. Kongrenin kazanan ismi Atilay Dalgıç oldu.  Atilay Dalgıç 249, Yalçın Komşu 124 oy aldı.

Dalgıç’ın yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Gökhan Açıkel, Mecit Açıkgöz, Nakihan Aşkun, Ali Ay, Çetin Aydın, Merve Baki, Derya Bülbül, Hakkı Er, Üzeyir Boztaş, Ozan Gölet, Dönüş Hızlı, Özdemir Kayhan, Taner Pişirensoy, Banu Seskir, Baki Şubatlı, Mustafa Taşlak.

“NAMUSUM ÜZERİNE SÖZ VERİYORUM”

Dalgıç, kongre sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  “Bir gelecek için omuz omuza çalışacağımıza, tüm arkadaşlarım adına, namusum üzerine söz veriyorum. Tepebaşı İlçe Başkanlığı görevine şahsımı ve yönetim kurulumuzu layık gören, oy veren-vermeyen tüm dostlara teşekkür ediyorum. Ayrıca bu kutsal göreve talipli olan diğer aday kardeşim Yalçın Komşu’yu da demokrasiye vermiş olduğu katkı nedeniyle kutluyorum. Şunu net bir biçimde ifade etmeliyim ki, bir kez daha demokrasi ve partimiz kazandı.”

CHP Tepebaşı İl Delege Listesi şöyle:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.