CHP Odunpazarı Kadın Kollarına iki aday

CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Kongresi, 7 Ocak Pazar günü Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Kongrede mevcut başkan Sibel Yeşildal ile Nihal Demiral’ın listeleri yarışacak. Yeşildal mavi liste, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya’nın desteklediği Demiral ise kırmızı liste ile seçime girecek.

CHP Odunpazarı Kadın Kollarına iki aday
03 Ocak 2018 Çarşamba 13:50

CHP Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Sibel Yeşildal,  7 Ocak’ta yapılacak kongrede başkanlığa yenide aday olacağını duyurdu. Yeşildal, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, 2019 seçimlerinin önemine işaret ederek, “Daha aktif, daha etkin bir yönetim kuruluşunun oluşmasına kayıtsız kalmamak adına arkadaşlarım ile birlikte Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanlığına tekrar talibiz” dedi.

“Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır”

“Bugüne kadar yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır” diyen Yeşildal açıklamasını şöyle sürdürdü: “Cumhuriyet Halk Partisi Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini aldığım 2015 tarihinden itibaren, yönetimimle birlikte bize düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştık.   Ekibim ve tüm Cumhuriyet Halk Partili kadınlarımızla birlikte bir takım olarak Cumhuriyet Halk Partisi adına çok güzel çalışmalarda bulunduk. Mutlaka hatalarımız ve eksiklerimiz olmuştur. Ama bu iki yıl bizlere çok tecrübe kazandırdı.”

Demiral, Odunpazarı Kadın Kolları Başkanlığına aday oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Odunpazarı Kadın Kollarında yapılacak seçimde Nihal Demiral başkanlığa aday olduğunu açıkladı.


Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde 7 Ocak Pazar günü düzenlenecek olan CHP Odunpazarı Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıklayan Nihal Demiral, kadınların örgütlü çalışmasının önemli olduğuna dikkat çekti. Eskişehir’de özellikle CHP’li kadınların yıkıcı değil, örgütlü bir çalışma yürütmesinin gerektiğine vurgu yapan Demiral, “Parti içinde yıllardır bu mücadele içinde yer aldım. Partide bulunan kadın üyelerimiz ile sırt sırta çalıştık. Menfaat beklemeden partimizin yararına gece ve gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürdük. Şimdi Odunpazarı Kadın Kolları İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Parti içinde ki uyumlu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben her zaman dışlayan değil, bütünleyici örgütlü bir çalışmadan yana oldum. Parti içinde her arkadaşımın düşüncelerine saygı duyarak, hepsinden ders çıkartarak çalışmalarımı sürdüreceğim. İl Başkanlığı ve belediyelerimiz ile birlikte projelerimizi gerçekleştireceğiz. Partimizi bir adım daha ileriye taşımak için çalışacağız. Partili kadınlarımızın bana güven duyması çok önemli. Bana güven duyan partili kadınlarımızın desteğini bekliyorum. Bu görevde başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.