CHP lideri Kılıçdaroğlu kahvehanede vaatlerini anlattı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Eskişehir ziyareti kapsamında Ertuğrulgazi Mahallesinde ev ziyareti sonrasında kahvehanede yurttaşlarla bir araya geldi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu kahvehanede vaatlerini anlattı
28 Mayıs 2018 Pazartesi 15:05

CHP’nin vaatlerini Eskişehirliler ile paylaşan Kılıçdaroğlu, “CHP iktidarında asgari ücret 2 bin 200 lira olacak. En düşük emekli maaşını bin 500 lira yapacağız. 1 milyon 645 bin emeklimize nefes aldıracağız. Emeklilerimize bayramlarda iki maaş ikramiye vereceğiz” dedi.

CHP’NİN VAATLERİNİ KAHVEHANEDE ANLATTI

24 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde çalışmalarını Eskişehir’den başlatan Kemal Kılıçdaroğlu dün bir dizi ziyaret için geldiği şehirde Ertuğrulgazi Mahallesi’nde de yurttaşlarla bir araya geldi.  Kılıçdaroğlu mahalle muhtarının daveti üzerine kahvehanede mahalle sakinlerini dinledi. Kılıçdaroğlu’na Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, İl Başkanı Rabia Akman, CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer, Gaye Usluer, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da eşlik etti.

ASGARİ ÜCRET 2 BİN 200 LİRA OLACAK

Kahvehanede partisinin seçim politikalarını yurttaşlarla paylaşan Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin beş temel sorunu olduğunu vurgulayarak, “Dış politika, eğitim, ekonomi, toplumsal barış ve ekonomi Türkiye’nin en temel 5 sorunu. Biz bu 5 temel sorunu çözeceğiz. Asgari ücreti 2 bin 200 lira yapacağız ve asgari ücretten vergi almayacağız. En düşük emekli maaşını bin 500 lira yapacağız. 1 milyon 645 bin emeklimize nefes aldıracağız. Bayramlarda iki maaş ikramiye vereceğiz” dedi.

DAHA ÇOK ÜRETECEĞİZ

CHP iktidarında Şeker Fabrikalarını da geri alacaklarını belirten Eskişehir Milletvekili Çakırözer de, “Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olduğu ve parlamentoda CHP çoğunluğunu sağlayacağız, 24 Haziran’da iktidar olacağız. Daha çok üreteceğiz. Hem Türkiye’de hem de Eskişehir’imizde ekonomimizi canlandıracağız. En geç 5 yıl içinde Türkiye’de kişi başına gelir 15 bin dolar olacak” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.