CHP İl Yönetiminden Başkan Büyükerşen'e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Recep Taşel ve il yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

CHP İl Yönetiminden  Başkan Büyükerşen'e ziyaret
15 Haziran 2021 Salı 13:42

Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer’in de bulunduğu ziyarette şehir ve ülke gündemi ile belediye çalışmaları konuşulurken, CHP Eskişehir yönetimi parti çalışmaları hakkında Başkan Büyükerşen'e bilgi verdi. Pandemi döneminde belediyelerin vatandaşlara sağladığı destekler hakkında İl Başkanı Recep Taşel ve il yönetimini bilgilendiren Başkan Büyükerşen, nazik ziyaretleri sebebiyle CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü ve CHP İl Başkanlığı yönetimine teşekkür etti.

Başkan Büyükerşen’in belediyecilikte örnek bir isim olduğunu ve her ortamda bunu gururla anlattıklarını ifade eden Recep Taşel, belediyeler ile uyumlu bir şekilde çalışarak hizmetlerin halka anlatılması konusunda sahada aktif rol almaya devam edeceklerini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.