CHP İL BAŞKANLIĞINDAN İYİ PARTİ'YE ZİYARET

CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. CHP heyetini kabul eden İl Başkanı Mehmet Ektaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Taşel’e teşekkürlerini iletti.

CHP İL BAŞKANLIĞINDAN İYİ PARTİ'YE ZİYARET
01 Şubat 2021 Pazartesi 16:30

Ziyarette Ektaş,24 Haziran genel seçimleri öncesi başlayan, 31 Mart yerel seçimleriyle devam eden millet ittifakının halkımıza umut olduğunu ve sahiplenildiğini belirterek ;“Halkımız ilk seçimde, ülkenin sürüklendiği bu kötü gidişatın hesabını Cumhur İttifakına ödetecek. İktidar bunun farkında. Ancak vadedebileceği bir şey de kalmadı. Çaresiz. Çözüm olarak da iktidara hızla yürüyen muhalefeti parçalamayı deniyor. Genel Başkanımız Meral Akşener; ‘Bir el var, seçimlerini kaybedeceğini anlayan o el en güçlü aday olan millet ittifakını bölme peşinde. Bu el bir yandan Belediyeleri çalıştırmayıp millet ittifakını başarısız göstermeye çalışırken öte yandan millet ittifakının bileşenlerini ayrıştırmak için türlü algı operasyonları, sözde kanaat önderleri ile sahnede. Biz bu oyunu görüyor ve ittifaka sonuna kadar sahip çıkıyoruz.’Açıklamasında da ifade ettiği gibi CHP ile yaptığımız ittifak bozulmayacak, aksine genişleyerek ve büyüyerek devam edecektir. CHP İl Başkanımızın ziyareti ve görüş alışverişinde bulunmamız bu açıdan da ayrıca önemli. Yerelde de bu işbirliğimiz halkımızın yararına devam ediyor.” dedi.

CHP İl Başkanı Taşel ise Eskişehir’in yıllardır ihmal edildiğini, merkezi yönetimin Eskişehir için katma değer üreten hiçbir yatırım yapmadığını, çevre yolu, ilçe yolları, tarım sorunları başta olmak üzere hiçbir projenin hayata geçirilmediğini belirtti. Büyükşehir ve merkez ilçe belediyelerinin son yıllarda başlattığı yerli üretimi destekleme ve pandemi sürecinde hayata geçirdiği esnafı destekleyici projelerinin kısıtlı da olsa vatandaşlarımızın sıkıntılarını hafiflettiğini söyledi.

Taşel; “ Eskişehir başta olmak üzere ülke sorunlarının çözümü için millet ittifakının işbirliği içinde çalışması çok önemli. Birlikte hareket ettiğimiz sürece kamuoyu oluşturup iktidarı yanlışlarından döndürebilir, halkımız için iyi şeyler yapılmasını sağlayabiliriz. Millet ittifakının sürdürülmesi bu anlamda önemli ve millet ittifakına bağlı kalmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.