CHP İl Başkanı Taşel gündeme taşıdı

Eskişehir’de kendilerine üyelik için başvuran çok sayıda kişinin AK Parti’nin üyesi çıktığını belirten Taşel, “Bu durumda AK Parti’nin sahte üyelik yaptığını anlıyoruz” dedi.

CHP İl Başkanı Taşel gündeme taşıdı
10 Ağustos 2022 Çarşamba 18:04

Meltem Karakaş Kaya'nın sunduğıu "Söz hakkı" programına konuk olan CHP İl Başkanı Recep Taşel oldukça ilginç açıklamalarda bulundu

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nden CHP’ye çok sayıda kişinin üye olmak için geldiğini belirten CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel, Üye olmak için gelen bazı kişilerin ise AK Parti'ye üye olduklarını öğrendiklerini öğrenince mahcup olduklarını söyledi.  Taşel şu açıklamalarda bulundu: Bize üye olmak için geliyor. Sizinle birlikte çalışmak için geliyor.Bir bakıyorsunuz AK Parti’de üyeliği var. Bu çok ilginç. Oradan şunu anlıyoruz ki AK Parti’nin üye yapısı sorunlu. Kişilerin bilgisi dışında üye yapılıyor. Kişisel bilgiler bir şekilde ele geçirilip bilgisi dışında üye yapılıyor. Üyeliğin bir kısmı sahte üyelik. Bize üye olarak gelenler mahcup oluyor. Hiçbir yere üyeliğim yok diyor” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.