CHP İL BAŞKANI SİNAN ÖZKAR: CHP’YE KUMPAS KURMAYA HAZIRLANIYORLAR

CHP İl Başkanı Sinan Özkar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘Yakında Kılıçdaroğlu’nun içerdeki zatla (Enis Berberoğlu) bağlantısı çıkarsa şaşırmayın ha!’ sözlerine cevap olarak yazılı bir basın açıklaması yaptı.

CHP İL BAŞKANI SİNAN ÖZKAR: CHP’YE KUMPAS KURMAYA HAZIRLANIYORLAR
15 Ağustos 2017 Salı 14:02


 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Antalya’da düzenlenen AK Parti İl Danışma Toplantısı’nda “Eğer yakında bu içeride olan zatla alakalı Kılıçdaroğlu’nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın. İçeriden değişik haberler alıyorum” diyerek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na yüklenmişti.

CHP İl Başkanı Sinan Özkar, Erdoğan’ın sözlerine yazılı bir açıklama cevap verdi. Özkar, Erdoğan’ın her türlü muhalefeti suç örgütü gibi tarif ederek baskı altına almaya çalıştığını savunarak “Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tehditlerine pabuç bırakmayacağız” dedi.

Özkar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Geçmişte FETÖ ile iştirak halinde kumpas davalarını tezgâhlayan Erdoğan iktidarının, FETÖ ile yolları bugün ayrılmış görünse de aynı yöntemleri uygulamaya devam ettikleri, yeni kumpas girişimleri içinde oldukları görülmektedir. Ortada bir casusluk suçu yoktur. Anayasa Mahkemesi de böyle söylemektedir. Buna rağmen Erdoğan’ın talimatıyla İstanbul Milletvekilimiz Enis Berberoğlu haksız yere  mahkûm edilmiş ve tutuklanmıştır. Önce mahkeme başkanı ve heyet değiştirilmiş, mahkûmiyet kararı verilmiş, daha sonra da bu kararı inceleyecek üst mahkemenin başkanı değiştirilmiştir. Bütün bu uygulamalar kumpas davalarının tipik özelliğidir. Kurgulanan kumpas üzerinden Enis Berberoğlu’nu rehin alan anlayış, şimdi de genel başkanımızı tehdit etmektedir. Amaç CHP Genel Başkanını tehdit ederek topluma korku salmaktır. Erdoğan’ın tehditlerine boyun eğmeyeceğiz. Adalet, özgürlük ve demokrasi isteyen milyonların sesi ve umudu olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu susturamayacaksınız.”
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.