CHP HEYETİ’NDEN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

Çiftçilerden gelen şikayetler üzerine 15-25 Mayıs tarihleri arasında yaşanan doğal afetlerin üretime ve çiftçilere etkilerini araştırmak üzere Eskişehir’e gelen CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne de nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

CHP HEYETİ’NDEN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET
08 Haziran 2020 Pazartesi 13:42

CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer ile CHP Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel ve Ziraat Odası Başkanı Naci Erdemli’nin de eşlik ettiği heyeti Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Ünal ve Genel Sekreter Ayşe Ünlüce karşıladı. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak kırsal kalkınmayı destekleme projeleri hakkında heyete bilgi veren Başkan Vekili Hasan Ünal, artan maliyetler nedeniyle çiftçinin üretemez hale geldiğini belirtti. Başkan Büyükerşen’in vizyonu ile hayata geçen Halk Süt, Halk Yumurta ve Üretici Market gibi uygulamaların Türkiye’de birçok yerel yönetim tarafından örnek alındığını belirten Ünal, köylerden kente göçü engellemek için hükümetin üreticiyi teşvik edecek önemli adımlar atması gerektiğine inandığını belirtti.

Tarımsal kalkınmaya destek konusunda Başkan Büyükerşen’in önemli çalışmalara imza attığını ifade eden CHP Milletvekilleri Yaşar Tüzün ve Yüksel Özkan ise Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin tarımsal kalkınma konusunda da rol model çalışmalar hayata geçirdiklerini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.