CHP Genel Merkezi: Bilgimiz olmadan seçim ve atama yapmayın

CHP Genel Merkezi, milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe yöneticilerinin 5 ila 26 Aralık tarihleri arasında istifa etmelerini istedi.

CHP Genel Merkezi: Bilgimiz olmadan seçim ve atama yapmayın
22 Kasım 2022 Salı 11:10

CHP Genel Merkezi il ve ilçe örgütlerine gönderdiği talimat ile CHP örgüt yönetimlerinde yer alanların milletvekilliği aday adaylığı için 5 ila 26 Aralık tarihleri arasında istifa etmelerini istedi. Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı imzası ile yayınlanan talimatta, istifa eden başkan ve yöneticiler yerine genel merkezin bilgisi olmadan herhangi bir seçim ve atama yapılmaması konusunda uyarılarda bulunuldu.

Taşel istifa edecek

CHP İl başkanlığı görevini sürdüren Recep Taşel daha önce istifa edeceğini duyurmuştu. Taşel ile birlikte kimlerin Milletvekili aday adaylığı için istifa edeceği merak konusu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.