CHP'DEN COŞKULU AÇILIŞ

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın İsmet İnönü -2 Caddesi’ndeki seçim iletişim merkezi törenle açıldı.

CHP'DEN COŞKULU AÇILIŞ
24 Şubat 2019 Pazar 16:00

Açılışa Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca ile çok sayıda partili katıldı.

-CHP’yi birinci parti yapacaksınız-

CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar “Bu soğuk havada bile bizleri yalnız bırakmıyorsunuz. Biliyorum, sizler CHP’yi 31 Mart’ta da birinci parti yapacaksınız. Sizlerin bu inançlı duruşu bizlere de şevk veriyor, cesaretlendiriyor. Sizlerle beraber bu işi başaracağız. Ülkede işler düzgün gitmese de Eskişehir’de her şey halkımız için düzgün ilerliyor. Çocuklarımıza güven içinde bırakabileceğimiz bir kenti başkanlarımız ortaya çıkardı ve bundan sonra da çalışmalarına devam edecekler” diye konuştu.

-Bu şehirde ranta imkan vermeyeceğiz”

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, açılışta yaptığı konuşmasında, “1923, Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının bizlere yeni bir devlet bahşettiği tarihtir. Bugünkü iktidar ise Türkiye’nin kuruluşunun 100. yılına birkaç yıl kala, tek adam rejimine döndü. Bu iktidar 2023 tarihini de özellikle seçmiştir, tek adam rejimini tamamen oturtmak istemektedir. 86 milyonun kaderini, bir adamın iki dudağı arasına bırakmak istemektedirler. Buna müsaade etmeyeceğiz. Türkiye, 2023’te inşallah, tekrar parlamenter sisteme dönecektir. Sizin huzur, güven, mutluluk duyduğunuz bu şehir de daima Atatürkçü, demokrat olarak kalacaktır; Cumhuriyetin hakim olduğu bir sistem hakim olacaktır. Bu memlekette, bu şehirde ranta imkan vermeyeceğiz. Bu şehrin yağmalanmasına imkan vermeyeceğiz. Bu şehrin güzelliklerini size emanet ediyoruz ve sizler ile birlikte onların bekçisiyiz” dedi.

-31 Mart’ta Türkiye’ye bir bayram yaşatacağız-

Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç: “31 Mart’ta hepimiz aklımızı başımıza alacağız ve oyumuzu ona göre atacağız. Bu, Türkiye’nin son şansı. İzmir’i alacağız, İstanbul’u alacağız, Ankara’yı alacağız. Bundan sonra da iktidar da kalamayacaklar. Türkiye, Eskişehir olsun arkadaşlar. Ülkemizde birçok vatandaşımız kendi şehrinden önce Eskişehir’in seçim sonuçlarını takip ediyor. Kentimiz son derece önemli. Bizler de 31 Mart’ta Türkiye’ye bir bayram yaşatacağız. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, 22 kez Eskişehir’e geldi. Bugün Eskişehir, Atatürk’ün olmasını istediği gibi bir kent, Cumhuriyet kenti oldu. Onun ilkelerine, devrimlerine, hukuk devletine, laik cumhuriyete sadık kalarak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

-Eskişehir bir umut, bu umudu büyütmeliyiz-

Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt: “Eskişehir bugün huzur ve güven içindeyse, belediyelerimizin katkısı ve payı büyük. Sizin de payınız büyük çünkü Eskişehirliler, demokrasiden, insan haklarından, laiklikten, Atatürkçülükten yana insanlar. Eğitim sistemimizle, ekonomimizle, dış politikalarımız ile batmış durumdaki bir ülkede, Eskişehir bir umut. Eskişehir’deki bu umudu daha da büyütmeliyiz. Türkiye’nin rahata kavuşması için bütün şehirlerin Eskişehir gibi olması lazım. Bunun da yolu 31 Mart ve gerçekten 31 Mart Türkiye için bahar olacak. İstanbul ve Ankara’yı da almak sureti ile 17 yıldır ülkeyi mahveden bu iktidarı alaşağı etmenin yolunu bulacağız. Eskişehir’de, Odunpazarı’nda, Tepebaşı’nda, dış ilçelerde belediyeleri alarak Büyükşehir’de çoğunluğu da alacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.