Çelik: İYİ günler çok yakındır

Çağdaş Çelik İYİ Parti Eskişehir İl Binasında gerçekleştirdiği basın toplantısı aracılığıyla İYİ Parti’den milletvekili aday adaylığını duyurdu.

Çelik: İYİ günler çok yakındır
24 Mart 2023 Cuma 16:16

Gerçekleştirmiş olduğu basın toplantısında milletvekili aday adaylığını duyuran Çağdaş Çelik, İYİ bir Türkiye inancının yüksek olduğunu ve bunun için yola çıktığını ifade etti.

Çelik, “Ben de ülkedeki milyonlarca yurttaşımız gibi 15 Mayıs sabahına İYİ bir başlangıç yapmak ve yıllardır devam eden kötü gidişata dur demek için elimi taşın altına koyuyor ve Eskişehir Milletvekili aday adaylığımı sizlerle paylaşmak istiyorum.” diyerek aday adaylığını resmen duyurdu.

İYİ Parti bayrağını her zaman şerefle ve gururla taşıyacağını vurgulayan Çelik, partisinin ve Türkiye’nin iyiliği için tüm enerjisiyle çalışacağının altını çizdi. Hem kendisinin hem de partisinin, vatandaşların beklentisini karşılayacağından emin olduğunu belirten Çelik, şu ana kadar İYİ Parti Eskişehir’den aday adaylığını duyuran tüm isimlerin başarılı olabileceğini, Türkiye’ye ve Eskişehir’e çok iyi şekilde hizmet verebileceklerinden emin olduğunu açıkladı.

Çıkmış olduğu yolun partisi ve Türkiye adında hayırlı olmasını dileyen Çelik, “Az kaldı, millet bizi çağırıyor, İYİ günler çok yakındır…” sloganı ile konuşmasına son verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.