ÇED RAPORU DEĞERLENDİRİLDİ

Eskişehir Demokrasi İçin Dayanışma Platformu, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ı ziyaret etti.

ÇED RAPORU DEĞERLENDİRİLDİ
31 Mart 2018 Cumartesi 12:52

Eskişehir’de kurulması planlanan kömürlü termik santral hakkındaki gelişmeleri değerlendiren platform üyeleri ve Başkan Ataç, ÇED raporu sonucunu ve yargıya taşınma sürecini konuştu. Platform adına konuşan Yalçın Mutlu, “Bu sürecin takipçisiyiz.  Eskişehir’de termik santral kurulmasına izin vermeyeceğiz. Eskişehir, havası temiz, insanları iyi bir şehir. Sağlığı da yerinde. Müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

Ziyarette konuşan Başkan Ataç, “Termik santralin ne olduğunu, zararlarını gece gündüz dolaşıp anlatmalıyız. Daha fazla insana ulaşmamız gerek. Biz mahalle mahalle dolaşıp kırsalda toplantılar düzenliyoruz. Oradaki vatandaşlarımız bu santrali istemiyorlar. İnsanlar bu temiz havanın bozulmasını, verimli arazilerin yok olmasını istemiyorlar. Hasta olmak istemiyorlar” şeklinde konuştu. Ziyaret, Başkan Ataç ve konuklarının hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.