Çalışkan sahayı boş bırakmıyor

AK Parti’de Milletvekilliği adaylığına kesin gözüyle bakılan İl Başkanı Zihni Çalışkan Eskişehir Dadaşlar Derneği’ni ziyaret etti.

Çalışkan sahayı boş bırakmıyor
29 Ocak 2023 Pazar 16:12

İstifa ederek milletvekilliği için kolları sıvayacak olan AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan saha çalışmasını bırakmıyor. Çalışkan son olarak dadaşlarla bir araya geldi. Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette dernek faaliyetlerine ve güncel konulara dair istişarelerde bulunuldu. Başkan Çalışkan, STK’ların fikirlerini can kulağıyla dinlediklerini ifade ederek, sorunlara ilişkin çözüm önerilerini tek tek anlattı. Eskişehir Dadaşlar Derneği Başkanı Cemal Çavdar da nazik ziyareti ve çözümcül yaklaşımından dolayı Başkan Çalışkan’a teşekkür dileklerini ilerek, Eskişehir’de önemli sayıda dadaşın yaşadığını belirtti ve dernek faaliyetlerine dair bilgiler verdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son bulurken, Başkan Zihni Çalışkan’a çok sayıda il yönetim kurulu üyesi de eşlik etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.