Çalışkan, pazarcı esnafıyla kahvaltıda buluştu

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan, Kurtuluş Kapalı Halk Pazarı’nı ziyaret ederek pazarcı esnafıyla kahvaltıda buluştu.

Çalışkan, pazarcı esnafıyla kahvaltıda buluştu
19 Temmuz 2020 Pazar 12:34

Çalışkan, pazarcı esnafının sıkıntılarını dinleyerek, çözüm önerilerinden bahsetti. Kurtuluş Kapalı Halk Pazarı’ndaki bakımsızlığın Eskişehir’e yakışmadığını belirten Çalışkan, “Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne ait sadece bir tane kapalı pazar yeri var ama onda da bakım sıfır. Şehrin göbeğindeki pazarın şu hali içler acısı. Pazara insanlar girmeye korkuyor. Otoparkın her yerinden su akıyor ve kokudan girilmez vaziyette. Kışın yağmur sularından korunmak için pazarcı kardeşlerimiz emaneten naylonlarla tezgâhlarının üstlerini kapatıyorlar. Pazar çevresinde kaldırım ve tretuvar bakımı dahi yok. Burası kendi kaderine terkedilmiş gibi. Hemşehrilerimiz bu ilgisizliği ve vurdumduymazlığı hak etmiyor. Pazarcı esnafımız, pazar yeri ile Yunus Emre Halk Çarşısı arasındaki kullanılmayan alanlara sistemli bir şekilde otobüs durakları yapılarak, güzel bir trafik düzenlemesiyle pazarın canlanacağını düşünüyor. Pazarcılarımıza ve pazardan alışveriş yapan hemşerilerimize yakışan bir pazar yerinin en kısa sürede hizmete geçmesi için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.