ÇALIŞKAN: ESKİŞEHİR'E 24 MİLYAR TL YATIRIM

AK Parti 7. Olağan İl Kongresinde konuşan İl Başkanı Zihni Çalışkan, " Bugüne kadar şehrimize yapılan yatırım tutarı, 24 milyar TL’nin üzerindedir" dedi.

ÇALIŞKAN: ESKİŞEHİR'E 24 MİLYAR TL YATIRIM
15 Şubat 2021 Pazartesi 15:02

Şehit Uzman Çavuş Mevlüt KAHVECİ ve 13 şehid için Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar dileyerek sözlerine başlayan İl Başkanı Zihni Çalışkan “Türk Ordusu bu alçak katil şebekesini elbet karanlığa gömecektir. PKK’nın vesayeti altında siyaset yapanlar da, terör güdümünde muhalif cephe dizayn edenler de aynı karanlığa düşmekten kurtulamayacaktır” dedi.

“2023-2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ulaşacağız”

Çalışkan, 2071 hedeflerine emin adımlarla ulaşacaklarını belirtirken, “Eskişehir Teşkilatı olarak; Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, değerli teşkilâtımızın emek ve gayretleriyle, geçmişi unutmadan, geleceğini inşa eden bir şuurla 2023-2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ulaşacağız” dedi.

Şehrimize yapılan yatırım tutarı, 24 milyar TL’nin üzerinde

Ak Parti döneminde Eskişehir’e yapılan yatırımlardan söz eden çalışkan şimdiye kadar Eskişehir’e 24 milyar TL’nin üzerinde yatırım yapıldığını belirterek şöyle konuştu: Bilindiği üzere AK Parti Hükümetleri döneminde şehrimize, her alanda çok önemli hizmetler yapılmıştır. Özellikle yaşanan Pandemi sürecinde, Dünyanın en gelişmiş ülkelerinin dahi sağlık alanında yetersiz kaldığı bir dönemde; son teknoloji ile donatılmış Yunusemre Devlet ve Eskişehir Şehir Hastanelerimiz, üstün nitelikli hizmetleri ve sağlık ordumuzun insan üstü gayretleriyle milletimizin takdirini kazanmıştır. Bunların yanında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından, Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında vatandaşlarımıza sağlanan destek şehrimizde 523 milyon TL’ye ulaşmıştır. Bu vesile ile Pandemi döneminde ebediyete irtihal eden başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Yine AK Parti hükümetleri döneminde yapılan kalıcı eserler kapsamında bilindiği üzere şehrimize Avrupa standartlarında 33 bin kişi kapasiteli stadyum inşası tamamlayarak ESKİŞEHİRSPORUMUZA yeni yuvası kazandırılmıştır. Eski stadyum alanında rant sağlanacağı yönünde yalan yanlış algı yürütenlere en güzel cevap ise; Cumhurbaşkanımızın talimatları ve Nabi Hocamızın gayretleriyle yine bir başka büyük projemiz olan “Millet Bahçesi” olmuştur. Ayrıca Türk Dünyası Kültür Başkentliği döneminde yapılan birçok restorasyon çalışmaları, kırsalda her ilçemize kazandırdığımız Kültür Evleri, Dede Korkut Parkı, Bilim Kültür ve Sanat Merkezi şehrimize ayrı bir değer katmıştır. Şehrimize kazandırılan bu değerlerden dolayı başta Cumhurbaşkanımıza, milletvekillerimize ve emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyorum.Az önce sadece ismini zikrettiğimiz eserler ile ilgili büyük resme bakacak olursak, bugüne kadar şehrimize yapılan yatırım tutarı, 24 milyar TL’nin üzerindedir. Dile Kolay…Tabi, AK Parti hükümetleri döneminde bu kadar eser üretilirken Üzülerek söylemek isterim ki; Büyükşehir belediyemiz kaçak villa, belediye araç parkına ilişkin kayıp hurda araçlar ve sahte şekilde yapılan egzoz muayeneleri ile ülke çapında gündeme gelmektedir. Bu belediyecilik düzeninin böyle devam edemeyeceğini ve artık sona gelindiği aşikardır. İNŞALLAH, ilk yerel seçimde, Büyükşehir belediyesi başta olmak üzere, hem merkezdeki hem de dış ilçelerdeki belediyeleri kazanarak, şehrimize hak ettiği yerel hizmetleri getireceğiz. 

Erdoğan canlı olarak bağlandı

Eskişehir İl Kongresi’ne canlı olarak bağlanan AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hitaben konuşan Zihni Çalışkan, Erdoğan’ı Millet Bahçesi’nin açılışı için Eskişehir’e davet etti.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.