Çalışkan: 100 binin üzerinde üyemiz var

CHP İl Başkanı Recep Taşel AK Parti’nin sahte üyelik yaptığını iddia etmişti. Taşel’in iddiasına karşılık veren AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, bir iki üye yapmakta zorlananların dediklerinin kendileri için bir önemi olmadığını belirterek, “Bunlar laf ola beri gele. Günü kurtarmaya dönük, siyasetin o gün ki algısını değiştirmeye yönelik eylemler” dedi.

Çalışkan: 100 binin üzerinde üyemiz var
28 Ağustos 2022 Pazar 14:57

Meltem Karakaş'ın hazırlayıp sunduğu Söz Hakkı programına konuk olan AK Parti İl başkanı Zihni Çalışkan yaptığığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Yoğun bir üyeye sahibiz. Onların hepsinin gönlüne giriyoruz. Bizim 100 binin üzerinde üyemiz olduğu halde işte bir tane, iki tane, üç tane üyeye ilişkin çabaları olan üye kazandırmakta AK Parti ile hiçbir zaman yarışamayanlara söyleyeceğimiz bir şey yok. Bunlar laf ola beri gele. Günü kurtarmaya dönük, siyasetin o gün ki algısını değiştirmeye yönelik eylemler. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kimin bizim için ne dediğinin önemi yok. Ama üye nasıl kazanıları ilişkin endişesi, üye kazandırmaya ilişkin zorluğu olanlar varsa biz bunun nasıl yapıldığını arkadaşlarımıza anlatırız. Üyelerimizin hepsini gerçek imzalarıyla üye yaparız ki AK Parti kendisinin geçmişten gelen kültüründe bunu yapmaya devam ediyor. Üye çalışmalarımız hiç durmadan devam ediyor” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.