Çakırözer’den Büyükşehir Zabıtasına taziye ziyareti

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’nı ziyaret ederek geçtiğimiz gün geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta personeli Erhan Karaaslan için taziyede bulundu.

Çakırözer’den Büyükşehir Zabıtasına taziye ziyareti
06 Aralık 2017 Çarşamba 15:34

CHP’li Çakırözer,  Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aykut Hamzaçebi ve zabıta memurlarına başsağlığı ve sabır diledi. Zabıtaların belediyelerin gerçek emekçileri olduğunu dile getiren Çakırözer, “Elim bir trafik kazası sonucu kaybettiğimiz Erhan kardeşimizin ölümü hepimizi derinden üzdü. Hem Büyükşehir Belediyemize hem de siz çalışma arkadaşlarına baş sağlığı, sabır dilerim” dedi.

Ziyareti sırasında zabıta çalışanlarının talep ve beklentilerini de dinleyen Çakırözer “Hem Büyükşehir hem de Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyelerimizin Eskişehir kent merkezinde, diğer ilçe zabıtalarının da bulundukları ilçelerde ne kadar özveriyle çalıştığınızı görüyoruz. Zabıta çalışanları diğer kamu çalışanlarından farklı olarak uzun süreli, gece gündüz demeden 24 saat esasına göre görev yapmakta. En önemli talep polisler ve diğer güvenlik personeli gibi yıpranma hakkından faydalanmak.  Taleplerinizin takipçisi olacak, karşılanması için var gücümle çalışacağım” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.