Çakırözer: “Sandığa sahip çıkmak vatana sahip çıkmaktır”

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer 24 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde partisinin sandık güvenliği eğitimine katılarak, sandıklarda görev alacak partililer ile gönüllülere teşekkür etti.

Çakırözer: “Sandığa sahip çıkmak vatana sahip çıkmaktır”
24 Mayıs 2018 Perşembe 15:37

24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin bir kader seçimi olduğuna vurgu yapan Çakırözer, “24 Haziran bizim için çok önemli. Bizler 24 Haziran’da hem oyumuzu kullanacak hem de sandıklarımıza, vatanımıza sahip çıkacağız” dedi.

SANDIK GÜVENLİĞİ EĞİTİMİNE KATILDI

24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilli seçimleri öncesinde CHP sandık görevlilerini toplayarak, seçim günü oylara sahip çıkılması adına sandık güvenliği eğitimlerini vermeye başladı. CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce için açılan seçim ofisinde gerçekleştirilen eğitime CHP Eskişehir Millevtekili Utku Çakırözer de katılarak seçim günü görev alacak sandık görevlilerine ve eğitmenlere teşekkür etti.

SANDIĞA SAHİP ÇIKMAK, VATANA SAHİP ÇIKMAKTIR

Sandıklara sahip çıkmanın vatana sahip çıkmak olduğunu vurgulayan Çakırözer, “24 Haziran’da yapılacak olan seçimler ülkemizin kaderini, yavrularımızın geleceğini belirleyecek. Bunun için sandık güvenliği çok önemli. Duyarlılık göstererek, sandık görevliliği ve müşahitlik için destek veren, eğitimlere katılan tüm parti emekçilerimize minnettarız ve dayanışma içindeyiz. Bizler hep birlikte sandıklarımıza, ülkemize, geleceğimize sahip çıkacağız” dedi.

SANDIK NAMUSUMUZ

Seçim sonuçları kesinleşinceye kadar, her türlü usulsüzlük ve hatanın takipçisi olacaklarını ve gerekli adımların atılması konusunda büyük bir kararlılık göstereceklerini dile getiren Çakırözer, “Tercihi ne olursa olsun, tüm yurttaşlarımızın güvenli bir şekilde, huzur içinde hiçbir şüpheye düşmeden oy kullanabilmesi için mücadele vereceğiz. Bizler hep birlikte 24 Haziran günü birbirimizden aldığımız güçle hem Eskişehir’imizde hem de Türkiye’nin dört bir yanında tüm sandıklarda güvenliği sağlayacağız. Oyumuza ve hepimizin namusu sandıklara sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

24 HAZİRAN’DA İKTİDAR OLACAĞIZ

Sandıklarda görev alacak tüm parti emekçilerine teşekkür eden Çakırözer, 24 Haziran’da iktidar olacaklarını vurgulayarak, “24 Haziran’da hem adayımız Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı yapacak hem de parlamentoda, Eskişehir’imizde Milletvekili sayımızı arttıracağız. Gecenin geç saatlerine kadar sandık güvenliği konusunda çalışmalar sürdüren parti emekçilerimize, gönüllülerimize yürekten teşekkürler” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.