Çakırözer karantinaya alınan aileyi ziyaret etti

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde aile bireylerinden birinin covid19’a yakalanması sonrasında 10 gündür kendilerini karantinada tutan Eltaş ailesini ziyaret etti. Eltaş ailesinin talep ve sıkıntılarını dinleyen Çakırözer ailenin bayramının kutladı.

Çakırözer karantinaya alınan aileyi ziyaret etti
21 Mayıs 2020 Perşembe 14:31

KARANTİNA ALTINDAKİ ELİTAŞ AİLESİNE ZİYARET

Covid19 salgını tüm Türkiye’de etkisini göstermeye devam ederken, Eskişehir’in Fevziçakmak Mahallesi’nde bir kişinin covid 19 testinin pozitif çıkmasının ardından 2 apartmanda bulunan 35 kişilik Eltaş ailesi kendilerini karantinaya aldı. Yaklaşık 10 gündür karantina altında olan ailenin ihtiyaçları belediye tarafından karşılanırken, CHP’li Utku Çakırözer aileyi ziyaret ederek, hem taleplerini dinledi, hem de ailenin bayramını kutlayarak, Ramazan Bayramı mesajını Eltaş ailesi ile birlikte verdi. Çakırözer’e Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Yaşar Özkaya da eşlik etti.

DAYANIŞMA İÇİNDE KUTLAYACAĞIZ

Eltaş ailesine geçmiş olsun dileklerini iletin Çakırözer, ailenin talep ve sıkıntılarını dinledi, Ramazan Bayramı’nı kutladı. Bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini aktaran Çakırözer, “Bayramlar birliğin, beraberliğin dayanışmanın simgesi. Ancak tüm dünyayı etkisi altına alan korona salgını nedeniyle bayramı kucaklaşarak karşılayamasak bile birbirimizle dayanışma içinde kutlayacağız. Ramazan ayı boyunca evlerimizde gönüllerimizi dostluk ve dayanışma hisleriyle doldurmanın mutluluğunu yaşadık. Şimdi Bayramda yine evlerimizde birlik, beraberlik ve dayanışma içinde bayramımızı kutlayacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.