ÇAKIRÖZER: DİLEĞİMİZ ENGELLERİN ORTADAN KALKTIĞI BİR TÜRKİYE

CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğinde engelli yurttaşlarla bir araya geldi.

ÇAKIRÖZER: DİLEĞİMİZ ENGELLERİN ORTADAN KALKTIĞI BİR TÜRKİYE
02 Haziran 2017 Cuma 11:27

CHP Eskişehir milletvekili Utku Çakırözer Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği iftar yemeğinde engelli yurttaşlarla bir araya geldi. Engellilerin talep ve sıkıntılarını dinleyen Çakırözer, “Dileğimiz engellerin ortadan kalktığı, geleceğe umutla bakabildiğimiz bir Türkiye.  Engelli yurttaşlarımızın tüm taleplerinin sözcüsü ve sonuna kadar takipçisiyiz” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ KARDEŞLİĞİMİZİ PEKİŞTİRSİN

Engelli yurttaşların talep ve sıkıntılarının karşılanmasının herkesin ortak sorumluluğu olduğunu belirten Çakırözer, “ Engelli yurttaşlarımız ve aileleriyle iftar sofrasında buluşmaktan büyük mutluluk ve onur duyduk. Mücadelemiz engellerin ortadan kalktığı ve engelli yurttaşlarımızın toplumsal hayata tam ve eşit katılım sağladığı bir ülke ve dünya için. Ortak dileğimiz ise Ramazan sofralarımızdaki sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının ülkemizde birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirmesi” diye konuştu.

BELEDİYELERE TEŞEKKÜR

Böylesine anlamlı bir birliktelik yarattığı için Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini sunan Çakırözer, “Sadece bugün değil her daim Eskişehir’deki Belediyelerimizin engelli yurttaşlarımız için gösterdiği olağanüstü duyarlılık çok değerli ve örnek alınası. Böylesine kıymetli bir birlikteliği sağladığı ve engelli yurttaşlarımızı unutmayarak bu anlamlı iftara ev sahipliği yaptığı için Eskişehir Büyükşehir Belediyemize ve tüm emeği geçenlere tekrar teşekkür ederim. Umarım Belediyelerimizin bu duyarlılığı farklı şehirlere örnek olur” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.