Çakırözer: Demokrasinin nasıl işlediğini mahallelerimizden Türkiye’ye gösteriyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe ve mahallelerinde delege seçimleri başladı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer haftasonu gerçekleşen seçimlerde Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerini ziyaret ederek, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Çakırözer: Demokrasinin nasıl işlediğini mahallelerimizden Türkiye’ye gösteriyoruz
17 Kasım 2019 Pazar 13:43

Ziyaretlerinde parti üyelerine emekleri için teşekkür eden Çakırözer, “Türkiye’de demokrasinin nasıl işlediğini mahallelerimizden gösteriyoruz. Partimizi genel iktidara taşımak için oluşacak yönetimlerimiz şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

DEMOKRASİNİN NASIL İŞLEDİĞİNİ GÖSTERİYORUZ

CHP Milletvekili Utku Çakırözer Eskişehir’de Tepebaşı ve Odunpazarı ilçelerinde devam eden delege seçimlerinde, mahalleleri ziyaret ederek oy kullanan parti üyelerini ve delegeleri tebrik etti.

Ziyaretlerinde sandık görevlilerine de kolaylıklar dileyen Çakırözer CHP’nin mahallelerden başlayarak iktidara yürüdüğünün altını çizdi. Çakırözer, “Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyet Halk Partimizin İktidara yürüyüş kurultayının sandık delege seçimleri başladı. Bizler hem Eskişehirimizde hem de Türkiye’nin dört bir şehrinde demokrasinin nasıl işlediğini mahallelerimizden gösteriyoruz.  Delege seçimleri ülkemize ve partimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

İKTDARA YÜRÜYORUZ

Çakırözer ziyaretlerinde 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde büyük bir başarı elde ettiklerini hatırlatarak, “Siz parti emekçilerimizin yürüttüğü büyük özverili çalışmalarla hem 31 Mart hem de, 23 Haziran seçimlerinde büyük başarı elde ettik. İnanıyorum ki bu başarı rüzgarı devam edecek ve hep birlikte iktidara yürüyeceğiz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.