ÇAKIRÖZER CUMHURİYET BAYRAMINI AMERİKA'DAKİ TÜRKLERLE KUTLADI

Uluslararası bir toplantıya katılmak için ABD’de bulunan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Cumhuriyet Bayramı’nı Washington’da yaşayan Türklerle birlikte kutladı.

ÇAKIRÖZER CUMHURİYET BAYRAMINI AMERİKA'DAKİ TÜRKLERLE KUTLADI
30 Ekim 2017 Pazartesi 14:42

Amerika Atatürk Derneği tarafından, Türkiye’nin Washington Büyükelçiliği önündeki Atatürk Anıtı önünde yapılan Cumhuriyet kutlamasına CHP’nin ABD Temsilcisi Yurter Özcan ile birlikte katılan Çakırözer, “Vatanımızdan binlerce kilometre uzakta olsak da, kalplerimiz Cumhuriyet heyecanı ve Atatürk sevgisi ile çarpıyor” dedi.

CHP’li Çakırözer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Amerika’da CHP Amerika Temsilciliği ve Amerika’daki Atatürk Derneği tarafından düzenlenen törenle kutladı. Kutlamalara katılan Çakırözer, “Amerika’da katılacağım bir toplantı nedeniyle bu yıl Eskişehir’imizdeki Cumhuriyet kutlamalarında bulunamadım. Ama sağ olsunlar Amerika Atatürk Derneği Başkanı Hüdai Yavalar ve üyeleri her yıl Sheridan Meydanı’ndaki bu güzel Atatürk Anıtı önünde Cumhuriyetimizi kutluyorlar. Biz de CHP ABD Temsilcimiz Yurter Özcan ve Washington’da yaşayan yurttaşlarımız ile onlara katıldık. Çok büyük heyecan ve gurur duyduk. Cumhuriyetimizin 94’üncü yılını Türkiye’den binlerce kilometre uzakta ama aynı Cumhuriyet coşkusu, aynı Atatürk aşkıyla dolu yurttaşlarımızla kutlamak çok güzel. Bir kere daha Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatma kararlılığımızı Washington’dan dünyaya haykırdık” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.