Çakırözer: Bu seçim sadece CHP’nin oyu ile kazanılmayacak

CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü, ES TV’de Ali Baş’ın sorularını yanıtladı.

Çakırözer: Bu seçim sadece CHP’nin oyu ile kazanılmayacak
02 Ekim 2018 Salı 16:41

ES TV’nin TBMM’deki canlı yayına konuk olan Milletvekilleri Çakırözer ve Süllü ittifakı yorumladı.

Çakırözer, “İttifak konusunda Eskişehir güzel bir örnek. İttifakı en iyi vatandaş sandıkta gösteriyor. İşte Ahmet Ataç, işte Yılmaz Büyükerşen’in belediye başkanlığı işte Adalet ve Kalkınma Partisi’nden bizim Odunpazarı Belediyesi’ni alışımız, işte Han, işte Mahmudiye belediye başkanlığımız… Hepsi  aslında Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendi oyunun ötesine geçen başarılarla belediye başkanlıklarını yenilediler. Bu sadece CHP’nin oyuyla olacak bir iş değil. Bu seçimde yine sadece CHP’nin oyu ile kazanılmayacak. Ben inanıyorum ki vatandaş Eskişehir’de, Türkiye’nin dört bir yanında kimin kendisini iyi yöneteceğine inanıyorsa o isim üzerinde uzlaşacaktır. Tepede AKP ile MHP arasında hangi pazarlık olursa olsun vatandaş bu pazarlıkları bozacaktır. Eskişehir’de özellikle bozacaktır” dedi.

Süllü ise, “Eskişehir’de son dört seçimde bir gönül ittifakı var zaten. Partilerin genel merkezler nezdinde yaptığı ittifaklar bu geçtiğimiz seçimlerde gündeme geldi belki ama Eskişehir son dört seçimde şahıslara, kendine hizmet veren, Eskişehir’i Eskişehir yapan adaylarımıza oy verme eğilimi göstererek bir gönül ittifakı içerisine giriyorlar” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.