BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'Nİ 'EGOİZM' YÖNETİYOR

Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in dün Es TV’de katıldığı bir programda AK Parti İl Teşkilatına yönelik yaptığı açıklamalara sosyal medya üzerinden cevap verdi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'Nİ 'EGOİZM' YÖNETİYOR
01 Kasım 2017 Çarşamba 16:31

Ak Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, Twitter’dan yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i eleştirdi. Es TV'de yaptığı açıklamaların ardından Başkan Büyükerşen’i Belediyeyi ‘egoizm’ ile yönetmekle suçlayan Ünlü, şu ifadeleri kullandı: “Örnekleri giderek artan bir şekilde görüyoruz ki şehrimizin Büyükşehir Belediyesini “egoizm” yönetiyor. Sizden başka herkes cahil. Sizden başka herkes iş bilmez, sizden başka herkes yönetilmeye muhtaç. “Ahlâk” adeta sadece sizde mevcut bir özellik. Kimsenin şüphesi olmasın şehir bu “Egoizm”den kurtulacaktır.”

Öte yandan, İl Başkanı Dündar Ünlü, Perşembe günü İl Binası’nda bir toplantı düzenleyerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim kurnaz - 7 yıl önce
Sayın arkadașlarım biz siz onu bunu bırakalım Eskișehirimizi ilgilendiren Termik santralin ne gibi sonuçlara yol acıcagına bakalım lütfen sizlerden cözüm bekliyoruz bu Eskișehir hepimizin hepimi z burada yașıyoruz sizler cözüm ortaklıgı yapalım gelecek nesillere örnek davranıșlar sergileyerek kendimizden söz ettirme zamanıdır