BÜYÜKERŞEN YAPTIKLARINI VE YAPACAKLARINI ANLATTI

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Osmangazi Mahallesi sakinleriyle buluştu.

BÜYÜKERŞEN YAPTIKLARINI VE YAPACAKLARINI ANLATTI
24 Ocak 2019 Perşembe 15:58

CHP Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Himmet Çelik, Osmangazi Mahallesi sakinlerini Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile bir araya getirdi. Etkinliğe CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar ile CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü de katıldı.

-Bot kafeler geliyor-

Büyükerşen, etkinlikte yaptığı konuşmasında, Osmangazi Mahallesi’ne kazandırdıklarından bahsederek, “Bir futbol sahası büyüklüğünde halı saha kazandırdık.  Eskişehir’in en güzel köprüleri Osmangazi Mahallesi’ne inşa edildi. Yürüyüş alanları kazandırdık. Bir tane de sürprizim var. Paris’te veyahut da Avrupa’nın nehirlerindeki sahile çekilmiş botlarla kafeler vardır. Onlardan bir tane yaptırdık, tersanede duruyor. Onu da buradaki bir iskeleye koyacağım. Hazır bekliyor. Porsuk’un sağ tarafında bir türlü parasızlıktan istimlakını tamamlayamadığımız arsalarınız var. Kerpiç evler, tek katlı… Tekrar seçilirsek oraları da inşallah tamamlayacağız” diye konuştu.

 

-Biz de zevk var onlarda zevk yok-

Türk Dünyası Kültür Başkenti Ajansı tarafından yapılan Dede Korkut Parkı’na da eleştiren Büyükerşen, “Mahkemeyi ben kazanmıştım. Fakat siyasi baskıyla Dede Korkut diye kendileri bir park yaptı. Sadece yürümeye yarıyor. Ben oraya Devlet Konser Salonu yapmayı planlıyordum. Bembeyaz böyle, ‘Beyaz Saray’ gibi. Onlara kızmıyorum, zevkleri yok.  Zevkli  iş yapamıyorlar. Bende zevkli Eskişehirlilere yakışır zevkli işler yapmaya çalışıyorum. Aramızdaki fark onlarla o. Onlarda para var bizde para yok. Bizde zevk var onlarda zevk yok” ifadelerini kullandı.

-Çok fazla proje yaptı-

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt için de Osmangazililerden destek isteyen Büyükerşen, “Kazım Kurt göreve geldiği günden bugüne çok fazla proje yaptı. Sizler için yeni projeleri de var” dedi.

-Tarım ve hayvancılık bitmiş-

Hükümetin tarım ve hayvancılık politikalarını da eleştiren Büyükerşen, Türkiye’nin bir zamanlar kendiyle birlikte 3 ülkenin daha karnını doyuracak tarımsal üretime sahipken bugün bütün tarımsal ürünlerin dışarıdan ithal ettiğini söyledi.

   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.