Büyükerşen: Vatandaşları bu kadar bekletmeye hakkınız var mı?

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, meclis toplantısında İmar Komisyonu Başkanı Tuncer Köküer’e Gündoğdu projesinin neden komisyonda bir yıldır beklediğini ve Meclis’e getirilmediğini sordu.

Büyükerşen: Vatandaşları bu kadar bekletmeye hakkınız var mı?
10 Ekim 2018 Çarşamba 17:53

Büyükerşen, kentsel dönüşüm kararı alınan Gündoğdu Mahallesiyle ilgili dönüşüm planlarının bir yıldır  komisyonda bekletilmesine isyan etti.  Gündoğdu’da yapılacak olan kentsel dönüşüm projesinin bir an önce komisyondan geçirilip Meclis’e getirilmesini isteyen Büyükerşen, “Niçin bir yıldır komisyonda bekliyor? Tam bir senesini doldurdu. Vatandaşları bu kadar bekletmeye hakkınız var mı? Bir senedir hazırlanmış bir planı incelemeden bekletmek vicdana da aykırıdır, size oy vermiş vatandaşa da ihanettir” dedi.

Gündoğdu Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için Büyükşehir Belediye Meclisi’nin kararı bekleniyor. Ancak AK Partili üyelerinin çoğunlukta olduğu İmar Komisyonu bir yıldır planı inceleyip Meclis’in onayına sunmuyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.