Büyükerşen toplantı sonrasında konuştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yerel seçimlere yönelik olarak belediye başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdiği toplantı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Yılmaz Büyükerşen, “Yerel seçimlerden önce birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım” dedi.

Büyükerşen toplantı sonrasında konuştu
23 Temmuz 2023 Pazar 04:38

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında, CHP Genel Merkezi’nde yapılan CHP’li Belediye Başkanları Toplantısı’nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Büyükerşen, şunları söyledi:

“Yerel seçimlerden önce birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. İsteğimiz dışında meydana gelen ayrılıklara karşı bölünmelerin önlenmesi amacıyla karşıt grupların ortak listelerle gidilmesinin şart olduğuna inandığımı söyledim” diye konuştu.

Toplantıda “değişim” konusunun gündeme geldi mi, Ekrem İmamoğlu mu gündeme getirdi, gerilim yaşandı mı soruları üzerine Toplantıda Büyükerşen şunları söyledi:

“Değişim konusu zaten ihtilafın ana nedeni. Değişim mi? Dönüşüm mü? Yenilenme mi? Kavramlar bile orta yere atılmış derinlemesine üzerine düşünmediğimiz konular. Toplantıda gerilim yaşanmadı ama yaşandı diyenler olabilir mi bilmem. Genel Başkan çok detaylı açıklamalar yaptı. Genel başkan şimdiye kadar yapmış olduğunuz eleştirilere çok detaylı cevaplar verdi. Öyle cevaplar verdi ki karşısında aksini iddia etmemiz söz konusu olamazdı.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.