Büyükerşen: Partim aday gösterirse reddetmem

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP'nin aday göstermesi halinde bu görev için tekrar yarışabileceğini söyledi.

Büyükerşen: Partim aday gösterirse reddetmem
15 Eylül 2018 Cumartesi 11:47

Büyükerşen, normal şartlarda 2019 Mart'ında yapılması planlanan yerel seçimler için partilerin büyükşehirlerde kimleri aday göstereceğinin konuşulmaya başlandığı bir dönemde euronews'e açıklamalarda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kendisini yeniden aday göstermesi halinde bunu reddetmeyeceğini belirtti. Büyükerşen, ‘Yerel seçimlerde sizi tekrar aday olarak görecek miyiz’ sorusuna şu yanıtı verdi: “Bu benim isteğime bağlı değil. Evvela partim beni acaba aday gösterecek mi? Eğer parti beni aday gösterirse tekrar, herhalde reddetmem. Aşağı yukarı bu sene 19’uncu sene. Mart’ta yerel seçimler yapılacak.  Mart’a ulaştığımız takdirde  benim 20 sene aralıksız olarak  Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğumu da bir ayrı olarak tespit etmiş olacağım. Eskişehirliler bırakmıyor beni. Dört dönemdir arka arkaya  seçilişim. Hep onların arzuları benim için önem taşıdı. “

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Turgut isitmen - 6 yıl önce
Is kisinin aynasidir.siz 4 donemdir ilimize son derece onemli hizmetler yaptiniz.belde halki biliyor.takdir ediyor.Biz sizin tekrar aday bsk olmanizi arzuluyoruz.bunun onune kimse de gecemez.