BÜYÜKERŞEN: 17 SENEDİR YARALI BİR İSTANBUL GÖRÜYORUM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Şişli Belediye Başkan Adayı Muammer Keskin’in seçim irtibat ofisi açılışında İstanbullulara seslendi.

BÜYÜKERŞEN: 17 SENEDİR YARALI BİR İSTANBUL GÖRÜYORUM
25 Şubat 2019 Pazartesi 17:25

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Ekrem İmamoğlu’nun da katıldığı açılışta Yılmaz Büyükerşen, İstanbullulara "sizlere Eskişehir'den selam getirdim" diyerek sözlerine başladı. İstanbul’un yaralı bir kent olduğunu belirten Büyükerşen şöyle konuştu:

Sevgili, Ekrem ile Muammer el vermeye geldim. İstanbul, son 20 yıldır ihmal edilen bir şehir, son 17 senedir yaralı bir İstanbul görüyorum. İstanbul çeşitli uygarlıklara temel teşkil etmiş, mükemmel tarihi bir sehir. Dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesiydi. Bugün onun yaralarının sarılması için sizi kararlı görmekten de ayrıca memnuniyet duyuyorum. Benim şehircilik felsefem; şehirlerde insanlar gibidir. Binalar, yollar, yeşillikleri sakın cansız varlıklar olarak düşünmeyin. Şehirlerin de şefkate ihtiyacı vardır. Onlara hassas davranmalıyız. Şehirleri sizlerin yaşamaktan gurur duyacağı, huzurlu, güvenli şehirler yapmak zorundayız. Sevgili Ekrem ve sevgili Muammer kardeşlerim bunları yapacaktır bende hocaları olarak onlara her türlü desteği vereceğime söz veriyorum. Nisan’da sabahı İstanbul’da çiçekler açacak. İstanbul’da güneş doğacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.