Büyükerşen: 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte sesleniyoruz: Hazır mısınız? Başlıyoruz

Türkiye'nin dört bir yanından gelen CHP'li büyükşehir, il ve ilçe belediye başkanları, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında Ankara'da toplandı.

Büyükerşen: 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte sesleniyoruz: Hazır mısınız? Başlıyoruz
26 Mart 2023 Pazar 04:35

Kılıçdaroğlu, toplantıda belediye başkanlarına açıklama yaparken; arkasındaki ekranda “Başlıyoruz” ifadesinin yazılı olduğu görüldü. Toplantı ile ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Belediye Başkanları Toplantısı'na ilişkin, "Bütün belediye başkanlarımızla Sayın Genel Başkan'ımız ve cumhurbaşkanı adayımızın başkanlığında seçim startını vermiş olacağız." dedi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ise toplantı sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Adalete susamış milyonlarca yurttaşımıza, çocuklara, gençlere, kadınlara Ankara’dan 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte sesleniyoruz: Hazır mısınız? Başlıyoruz”dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.