BÜROKRASİ AZALACAK, BÜYÜME HIZLANACAK

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, işadamları derneklerini ziyaret ederek anayasa değişikliğine neden ‘evet’ denilmesi gerektiğini anlattı.

BÜROKRASİ AZALACAK, BÜYÜME HIZLANACAK
02 Mart 2017 Perşembe 14:28

AK Parti İl Başkanı Ünlü, referandum öncesi ‘evet’ turlarına devam ediyor. Ünlü, ziyaretler kapsamda Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) ile Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret etti.
REFAH VE KALKINMANIN GARANTİSİ OLACAK
TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz ile görüşen Ünlü, burada yaptığı konuşmasında 2001 yılında Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile o dönemin başbakanı Bülent Ecevit arasında çıkan gerilimi anımsatarak, ikili arasındaki gerilimin ekonomide krize neden olduğunu söyledi. Ünlü, iki başlılıktan dolayı meydana gelen krizden en çok etkilenin sanayiciler olduğunu hatırlatarak, “Anayasa kitapçığının atılması ile bir anda kasaları boşalan, faizlerin ve doların artışından dolayı hammadde alamaz hale gelen ve üretemeyen sanayici ve iş adamlarımızın aynı sorunları yaşamamaları için kesin çözüm, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemidir. Bu sistem ile hızlı ve etkili yönetimin, ekonomik büyümenin, refah ve kalkınmanın garantisi olacak” dedi.
BÜROKRASİ AZALACAK, BÜYÜME HIZLANACAK
MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ayhan Arslan ile de görüşen Ünlü,  yeni sistemin getirecekleri hakkında bilgi verdi. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile birlikte hızlı ve etkili icraat gerçekleştirileceğini söyleyen Ünlü, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, hızlı ve etkili yönetim; ekonomik büyüme, refah ve kalkınmanın garantisi olacak.   Hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşacak. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, kurumların hızlı çalışmalarını sağlayan bir işleyiş hakim olacak. Bürokrasi azalacak, büyüme hızlanacak. 2023 ve ötesine uzanan hedeflerimiz ivme kazanacak” ifadelerini kullandı. 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent - 7 yıl önce
Ceketler bile tek tip! Zihniyeti saymıyorum bile!