BURHAN SAKALLI: SİZE BAŞKAN SÖZÜ VERİYORUM

AK Parti SKM açılısında konuşan Sakallı, Eskişehirlilere birçok konuda söz verdi.

26 Ocak 2019 Cumartesi 15:59

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Açılışa AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, MHP İl Başkanı İsmail Candemir, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan, AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, ilçe belediye başkan adayları, eski vekil Ülker Can ve partililer katıldı.

SKM açılışında konuşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, bu şehre yeni bir heyecan lazım diyerek, “Bugün yeni bir gün, bugünden itibaren tüm şehrimiz için günün 24 saati yılın 365 günü hep beraber birlikte çalışacağız. Çünkü bu şehre yeni bir heyecan lazım” dedi.

-Merkezde asfalt parası almayacağız

Vatandaşlara söz veren Sakallı, “Şehrimizi daha ucuz, daha ekonomik bir şehir haline getireceğiz. 1 Nisan’dan itibaren Eskişehir’de tüm toplu taşım ücretleri daha düşecek. Gençlerimiz ve öğrencilerimiz için şehrin her yerinde internet ücretsiz olacak. Çeşmelerimizden akan içme suyu daha ucuz hale gelecek. Otopark ücretleri şimdi olanın onda biri kadar olacak. Sadece Odunpazarı’nda değil Tepebaşı ve Büyükşehir Belediyesi’nde de asfalt parası alınmayacak. Söz başkan sözü” diye konuştu.

-5yıllık acil eylem planı ile sorunları çözeceğiz

Şehrin birçok sorunu olduğunu ifade eden Sakallı, “Bu şehrin ulaşım sorunu var. Altyapı ve üstyapı sorunu var. Ekonomik ve ticari sorunları var. 5 yıl içinde Eskişehir’in çözülmedik hiçbir sorununu, halledilmedik hiçbir meselesini bırakmayacağız. Bu şehrin trafik, ulaşım, otopark, imar ve bütün sorunları 5 yıllı acil eylem planı içerisinde hemşehrilerimizle birlikte çözülecek. Çünkü bu şehri ortak akılla yöneteceğiz” şeklinde konuştu.

-Eskişehirspor’u sahipsizliğinden kurtaracağız

Eskişehirspor hakkında da konuşan Sakallı şunları söyledi: “Bu şehrin bütün değerlerine sahip çıkacağız. Eskişehirspor’u 20 yıldır süren yalnızlığından, sahipsizliğinden, kimsesizliğinden sadece 2019 yılı içinde çözmüş olacağız. Çünkü Eskişehirspor bu şehrin en önemli de

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vedat kavak - 5 yıl önce
en önemli konu kuzey çevre yollarını yapacakmısınız