BİZLERİ SORACAK OLUR MUSUNUZ?

SONER UÇAK YAZDI...

BİZLERİ SORACAK OLUR MUSUNUZ?
18 Şubat 2021 Perşembe 12:43

İşin aslı ne sorduğunuz, ne soracağınız, ne de merak ettiğiniz yönünde bir alamet yok. Ancak insan işte; huyu kurusun. Bu kadar umursanmamayı yediremiyor kendisine. Merak edildiğini falan düşünmek istiyor. Hani belki bir yerde merak edersiniz, en azından etmeniz gerekir diye böyle aklına estikçe halini ahvalini bildiresi geliyor.

 Sizler nasılsınız. Umut ediyorum afiyetleriniz yerindedir.

 Uzun süre oldu görüşmeyeli. İşte özel günlerde falan attığınız mesajlar hasret gideriyoruz.  

Belki de otomatik mesajlardır.

 Tek tuşa basıyorsun binlerce insana ulaşıyorsun. Büyük rahatlık valla. Yoksa kim tek tek birader nasılsın, hanım abla, falanca teyze, filanca dayı keyifler nasıl diye gelip soracak.

Yoğun iş.

Tek tuşa bas kandili kutla, tek tuşa bas gönülleri fethet.

Yunus gibi gönüller yapmaya gelmiştiniz.

İnşaata hiç benzemiyor…

Müteahhitlik marifeti tek başına yetmiyor.

İşletilip devredilmiyor üstelik.

Yine de endişeye mahal yok.

Tuhaf tuhaf vekiller görüyoruz haberiniz olsun. Bir Utku Çakırözer var mesela adam yerinde durmuyor.

Jale Nur Süllü diye bir kadın milletvekili var. Sormayın gitsin.

 Her sokak başında karşımıza çıkıyor.   İnsan özleyemiyor bile. Sizler öyle misiniz? Nasıl da özletiyorsunuz kendinizi.  İnsan biraz da olsa kendini özletmeyi bilmeli öyle değil mi?

En son zannediyorum il kongresinde görünmüşsünüz. Cumhurbaşkanımız aynı zamanda sizin genel başkanınıza arzı endam etmek için teşrif etmişsiniz. Ben gelemedim.

Malumunuz korona…Bir kişiden kaparım sonra eşe dosta bulaşır. Vebalı büyük valla göze alamadım. Sizler öyle misiniz? Bize kendinizi özlettirirsiniz ama bulunacağınız yeri de hepimizden iyi bilirsiniz. İl başkanınız demiş ki Eskişehir’i alacağız. O kadar vaktinizden veriyorsunuz elbette ananızın ak sütü gibi hak ediyorsunuz. Eskişehir’i de size verelim. Hem bu zamana kadar ne istediniz de vermedik. Bundan sonra da verip geçeriz.  

Sonuç itibarıyla işte yuvarlanıp gidiyoruz. Mübarek ellerinizden öpüyoruz. Siz hasretten deyin, biz bir dudak alışkanlığıdır iflah olmaz diyelim.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.