BIYIK: ÜRETKEN VE ÇAĞDAŞ BELEDİYECİLİĞİ GETİRECEĞİZ

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık, Taşıyıcılar Kooperatifini ve Sanayi bölgesini ziyaret etti.

BIYIK: ÜRETKEN VE ÇAĞDAŞ BELEDİYECİLİĞİ GETİRECEĞİZ
30 Ocak 2019 Çarşamba 11:20

Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık, MHP Çifteler İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve AK Parti Çifteler İlçe Başkanı Mustafa Yeşil ile birlikte Taşıyıcılar Kooperatifini ve Sanayi bölgesini ziyaret etti.

Taşıyıcılar Kooperatifi ziyaretinde vatandaşlar Kadir Bıyık'tan Tır Parkının yapılması konusunu talep etti. Vatandaşın taleplerini not alan ve ilgilenen Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık sonrasında Sanayi bölgesindeki esnafları ziyaret edip, sohbet etti.

Projelerinden birisi olan çevre yolu üzerine yeni küçük sanayi sitesi yapılması hakkında bilgiler verdi. Bıyık, “İlçe sanayi esnafımızın daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi ve ilçemizin ekonomik alanda yeni ticari alanların açılması lazım” dedi. Mermer, ahşap ve metal işleri imalatçıları için uygun atölyelerin temin edilebilmesi gerektiğini dile getiren Kadir Bıyık, partisinin politikalarından birisi olan Üretken ve çağdaş belediyecilik anlayışını Çifteler’in her yerinde hayata geçirmek istediklerini belirtti.      

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.