Bir yıldır seçim konuşuyoruz, artık yeter!

Saadet Partisi haftalık olağan basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Bir yıldır seçim konuşuyoruz, artık yeter!
28 Nisan 2019 Pazar 13:18

Haftalık basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Muhammed Ali Köse, Cumhurbaşknı Recep tayyip Erdoğan'uın kızgın demiri soğutmak gerek sözlerine atıfda bulunarak, "Kızgın demir soğuyacak gibi görünmüyor dedi. Köse yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Nisan ayının son günlerini yaşıyoruz. Havalar gittikçe ısınıyor. Siyasette de hava ısınıyor. “Kızgın demiri soğutmak lazım” çıkışına rağmen politik harareti yükseltmek isteyenler var. Görülen o ki, Sayın Cumhurbaşkanı alt yöneticilerine ve yandaşlarına artık söz geçiremiyor. Bakanlar, yandaş yazarlar, milletvekilleri, parti yöneticileri harareti ve tansiyonu yükseltmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı da bakıyor, bunlar söz dinleyecek gibi değil, Kendisi de onlara uyup, demiri sıcak tutuyor. Bir de başta ana muhalefet ve meclis’te grubu bulunan diğer partiler de hararete katkı yapınca, kızgın demirin soğuması mümkün değil.

Bu gidişle de “kızgın demir” soğuyacak gibi görünmüyor

Yaklaşık 1 yıldır seçimlerle oturup seçimlerle kalkıyoruz. Ülke olarak tüm enerjimiz ve kaynaklarımız seçime harcandı. İktidar kaybetmemek, muhalefet ise kazanmak adına kızgın demire vurdukça vurdu. Ortaya çıkan çekil ise bir hilkat garibesi olunca tekrar ısıtılıp tekrar dövülüyor. Bu kısır döngü devam edip gidiyor. Hep söylüyoruz bu böyle gitmez. Hiçbir menfaat Ülkemizin, Milletimizin bu toprakların menfaatinden üstün değildir. Kendi partilerinin istikbalini, Ülkemizin istikbalinin önünde göremeye devam edenler iktidarda veya muhalefette oldukça kızgın demirler asla soğumayacaktır. 

Bakınız, Dolar 6 TL’nı görüyor, faiz zor bela tutuluyor, enflasyon pusuda bekliyor ama medya da “İstanbul seçimlerinde şaibe var mı, yok mu?” haberleri. Memleketimizin evladı, ülkem uğruna can veriyor, medyada şehit haberi yerine “Seçim sürecinde CHP’nin HDP ile İttifakı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yumruklattı” haberi öne çıkıyor. Ülkemizde artık kontrolden çıkan küçücük yavrularımıza tecavüz vakaları artıyor. Daha 5 yaşında, anne babasının sevmeye öpmeye kıyamadığı yaştaki yavrumuza yapılanlar, ülkeyi ayağa kaldırıyor. Ama televizyonları açıyoruz, bir de ne görelim “İstanbul seçimlerinde flaş gelişme” manşetleri. Artık yeter! 1 yıldır seçim konuşuyoruz. Ülkenin asıl meseleleri var. Bunları konuşup tedbirler alalım. Seçimlerle ilgili karar verecek olan belli elbet bir gün bu kararını verecek. Herkes kendi işini yapsın.

Başta Sayın Genel Başkanımız olmak üzere, tüm kadrolarımız sürekli dostane tavsiyelerde bulunduk. Bu şekilde Ülke yönetildikçe, elbette birileri memnun olacaktır, ama Ülke kaybedecektir. İsraf ve yolsuzlukla Ülke bir yere varmaz dedik. Cami düşmanı olduk, Üniversite düşmanı olduk. “Camilere, üniversitelere dil uzatıyorsunuz, açılan stadyumlara tek laf etmediniz diyorlar”. Daha önce de, stadyumları, köprüleri eleştirince de “Avrupa’yı kıskandıran, çatlatan asrın projeleri sizi rahatsız mı ediyor. Kimlerle berabersiniz?” diyorlardı.  Yani dostane tavsiyelerimizden rahatsız olanlar demirin soğumasını istemeyenlerdir. Bunların tansiyonu düşmeden, içlerindeki ateş düşmeden kızgın demirler soğumaz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.