Bir Çavuşoğlu iki Çalışkan mı?

AK Parti listeleri 9 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na teslim ediliyor. Listelerin teslim edilmesine saatler kala Dış İşleri Bakanı Çavuşoğlu Eskişehir’e geliyor.

Bir Çavuşoğlu iki Çalışkan mı?
07 Nisan 2023 Cuma 10:29

Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu bugün Eskişehir’de hemşehri dernekleri ve STK’larla bir araya gelecek. Adı sıklıkla Eskişehir’den birinci sıraya konulacağı yönünde kulis bilgileri ile anılan Çavuşoğlu’nun bu ziyareti bir kez daha Eskişehir AK parti listelerinde birinci sırada yer alacağı iddialarını gündeme getirdi. Öte yandan Çavuşoğlu’nun adı Hatay milletvekilliği ile de geçiyor. Eskişehir’de birinci sırada olması beklenen bir diğer bakan ise Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez. Dönmez için şuanda henüz bir il işaret edilmediği, bu nedenle Eskişehir’den aday olmasına kesin gözüyle bakıldığı belirtiliyor.

Çalışkan ikinci sıra olabilir

Öte yandan AK Parti’nin vekillerde %60 değişikliğe gideceği ve istifa ederek aday adayı olan 26 il başkanının kendi illerinde seçilebilecek yerlerden aday listesine konulacağı da Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan üst komisyon toplantısı sonrasında kulislere yansıdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.