"BEYLİKOVA’DA CİDDİ FARK YAKALADIK"

AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı, Prof. Dr. Emine Nur Günay ve AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ve AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir toplantı yaparak seçim sonuçlarını değerlendirdi.

"BEYLİKOVA’DA CİDDİ FARK YAKALADIK"
05 Nisan 2019 Cuma 11:15

AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı, Prof. Dr. Emine Nur Günay ve AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ve AK Parti İlçe Teşkilatı ile bir toplantı yaparak seçim sonuçlarını değerlendirdi. Toplantıda Beylikova’da yüzde 64,26 gibi yüksek bir rakamın yakalanması, memnuniyet verici olarak nitelendirildi. Bu rakam merkezde yüzde 70' ler civarında olduğu belirtildi. OSB ile ilgili olumlu gelişmeleri paylaşan Başkan Alp, hizmet belediyeciliğine son sürat devam ettiğini bir kez daha kanıtladı. Avcı, Günay ve Çalışkan meclis üyeleri ve partililerle sohbet sonrası ilçeden ayrıldılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.