BBP’YE 300 YENİ İSİM KATILDI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Eskişehir teşkilatına 300 kişi katıldı. Katılanların rozetlerini Genel Başkan Mustafa Destici taktı.

BBP’YE 300 YENİ İSİM KATILDI
28 Ağustos 2017 Pazartesi 13:53

Parti binasında düzenlenen yeni üyelere rozet takma töreni için Eskişehir’e gelen Destici temsili 15 kişiye rozetlerini takarak ‘hoş geldiniz’ dedi.

BBP İl Başkanı Hamdi Salim Uzunoğlu, partisine katılımların çoğaldığını ifade ederek “Mahalle mahalle dolaşıp halkın sorunlarını dinliyorlar. Bunun üzerine partimize ilgi artıyor ve katılımlar çoğalıyor. Maddi imkânlarımız yok ama samimiyetimizle ilgi görülüyor” diyerek ilçe başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

Destici’den kadın vurgusu

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, kadınlar olmadan partinin projelerinin yapılamayacağını ve başarının elde edilemeyeceğini söyledi. Eskişehir’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Destici, “Gün geçtikçe Eskişehir'de partimize olan ilgi ve yoğun katılım sürecinden memnunun. İl, ilçe başkanlarımıza yönetici arkadaşlarımıza hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Partimize yeni katılan yeni üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Kadınlarımızın partimize ilgi göstermeden çok memnunum” dedi.

Memura verilen zam yetersiz

Gündeme ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Destici, memura ve emekliye verilen zammın adaletsiz olduğunu söyledi. Destici, “Emeklilerin en fazla yoğun olduğu bir şehirdir. Emeklilerin sendikaları var ama toplu sözleşme hakkı yok. Sendikanın aldığı hakla yetiniyorlar. Açlık sınırının altında maaşla yaşamak çalışıyorlar. Memur sendikaları ile maaş artışı zammı memurun lehine olmadığı şekilde sonlandı. Memurumuz bunu hak etmiyor. Enflasyonunun yüzde 10 olduğu bankaların en düşük ev kredisini bile yüzde 12 olduğu bir dönemle böyle bir zam adaletsiz ve gayri vicdandır. Bunu kabul eden sendika ve konfederasyon memura ihanet etmiştir, memuru yolda bırakmıştır. İnşallah memur bunun hesabını soracaktır” ifadelerini kullandı.

“Yeni bir devlet kurma hayali boşa çıkarılmalıdır”

Terörle mücadeleyi desteklediklerini vurgulayan Destici, “Terörle ile ciddi bir mücadele var, bunu sonuna da destekliyoruz. Suriye’nin kuzeyinde PKK'nın ABD'nin desteği ile kendine bir alan oluşturduğu ve devlet kaideleri kurduğunu biliyoruz. Hiç kimse duyarsız kalamaz, kalanları uyarmak bizim boynumuzun borcudur. Irak'ta Türkmenlerin Arapların birlikte yaşadığı alanda, yeni bir devlet kurma hayali boşa çıkarılmalıdır. Bu bölgede yüzyıllardır Türkmen Araplar kardeşçe yaşıyor burada toprak bütünlüğünü korumak zorundadır. Bu konuda taviz vermemektir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.