BBP SİVRİHİSAR’DA İDDİALI

Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivrihisar’ın sevilen ismi Mehmet Çini’yi belediye başkan adayı olarak göstererek, ilçedeki şansını artırdı.

BBP SİVRİHİSAR’DA İDDİALI
28 Ocak 2019 Pazartesi 13:11

Toplumda karşılığı olan isimleri bünyesine katarak 2019 yerel seçimlerine oldukça sıkı hazırlanan BBP Eskişehir Teşkilatı, Sivrihisar’da geniş bir kesim tarafından sevilen ve sayılan Mehmet Çini’yi adaylık için ikna etti.

BBP, Mehmet Çini’yi aday göstererek 31 Mart 2019 yerel seçimleri için büyük bir şans elde etti. Çini’nin, ilçede kurulacak doğal ittifak ile başkanlığı AK Parti’den alabileceği konuşuluyor. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de memleketi olan Sivrihisar’da, Çini’nin adaylığı mevcut belediye başkanı Hamid Yüzügüllü’yü zorlayacak gibi gözüküyor.

Mehmet Çini kimdir?

1957 Sivrihisar doğumlu. Uzun yıllar profesyonel futbolculuk yaptı. Sivrihisarspor’da idarecilik yapan ve futbol oynayan Çini, ilçede spora büyük katkı sundu. Şuanda yemek sektöründe faaliyet gösteriyor. Sivrihisar Belediyesi eski belediye meclis üyesi olan Mehmet Çini evli ve iki çocuk babası.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.