BBP, iftarda buluştu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Eskişehir İl Teşkilatıyla iftar programında bir araya gelerek, milletvekili adaylarını tanıttı

BBP, iftarda buluştu
16 Nisan 2023 Pazar 12:46

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Eskişehir İl Teşkilatıyla iftar programında bir araya gelerek, milletvekili adaylarını tanıttı.  BBP Eskişehir Milletvekili Adayı Erkan Sarmaşık tarafından organize edilen programda partililere seslenen Destici, Cumhur İttifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek isteyerek, “Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı olarak ve Büyük Birlik Partisi olarak cumhurbaşkanı adayımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hep birlikte onu destekleyeceğiz ve inşallah birinci turda seçtireceğiz” açıklamasında bulundu.

BBP Milletvekili Adayı Sarmaşık ise, 14 Mayıs seçimlerinden beklentilerinin çok yüksek olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Bu önemli seçimde baraj sorunu olmadan seçime girmemizin partimiz için büyük bir avantaj olduğunu ve bu yarışta beklentimizin yüksek olduğunu belirtmek isterim.Tüm dava arkadaşlarımın buna inanıp özveriyle çalışacağından hiçbir şüphem yoktur. Salondaki birçok kişi gerek iş hayatından gerekse parti teşkilatından şahsımı tanıdığı gibi, bu şehrin bir evladı olarak yaşayıp büyüdüğümüz, tüm yatırımlarımızı burada gerçekleştirdiğimiz şehrimize sizlerin de destekleriyle daha faydalı olmaya çalışacağımızın sözünü buradan tekrar veriyorum. Unutmayın ki; bizler mecliste bulunduğumuz süre boyunca bir kulağımız Eskişehir’de olacak. Dün ve bugün olduğu gibi yarın da çok rahat bir şekilde bana istediğiniz zaman ulaşabileceğinizi belirtmek isterim.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.